alles-in-een-internet-upc

logo-internet_0018_UPC

UPC is ontstaan in de jaren 90 en staat voor kwaliteit. UPC biedt via de kabel digitale televisie, kabeltelevisie, breedbandinternet en vast bellen aan.

vergelijk internet

Toegankelijk

Het doel van UPC is om iedereen toegang te geven tot de digitale wereld op een gebruiktsvriendelijke manier. De kabelmaatschappij biedt aan ruim 1,7 miljoen huishoudens digitale of analoge televisie. Verder nemen ruim een miljoen huishoudens ook breedbandinternet af en bijna een miljoen huishoudens hebben vaste digitale telefonie via UPC (cijfers 2013). UPC heeft dekking in (delen van) Noord- en Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant.

Kernwaarden

  • Bouwen aan een digitale samenleving: zorgen dat iedereen profijt kan hebben van de digitale wereld, en de toegankelijkheid en veiligheid van internet zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.
  • Vertrouwen bij de klanten vergroten: productinnovaties en het waarborgen van privacy en de veiligheid van data.
  • Beperken van de milieu-impact: bevorderen energie-efficiëntie, energieverbruik en afvalstromen beperken.

Postadres

UPC
Postbus 80900
1005 DA Amsterdam

UPC vergelijken met andere internetaanbieders

Wilt u nagaan of UPC voor u de beste keuze is of dat er op uw huisadres misschien toch een goedkopere of betere internetaanbieder beschikbaar is? Via onze vergelijker krijgt u een overzicht van alle beschikbare pakketten en abonnementen op uw adres. Sluit via iedereenoverstappen.nl een aanbieding af dan profiteert u van exclusieve kortingen.

vergelijk internet