internet-alles-in-een-kpn

logo-internet_0012_Kpn

KPN is een vooraanstaande provider van internet, tv en bellen. KPN heeft in Nederland meerdere merknamen waar ze mee naar buiten treden. Consumenten kunnen kiezen uit: KPN, Hi, Telfort en XS4ALL.  De USP’s van KPN zijn simpel, overzichtelijk en vertrouwen.

Hier KPN alles-in-een of internet vergelijken:

vergelijk internet, alles-in-een

Nederland en Buitenland

KPN heeft 35 miljoen tevreden klanten en KPN heeft zijn producten- en dienstenaanbod ook naar België en Duitsland uitgebreid. KPN vindt een individuele en grondige behandeling belangrijk bij de vragen van klanten. De klanttevredenheid wordt regelmatig gepeild, zodat het bedrijf de dienstverlening kan blijven verbeteren.

KPN Internet

KPN biedt internet aan via ADSL. Dit is een standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat. ADSL wordt ook wel breedbandtechnologie genoemd. Ook biedt KPN glasvezelpakketten aan. Glasvezel internet is erg snel en betrouwbaar. Glasvezel is een nieuwe technologie waarmee signalen worden verstuurd met de snelheid van het licht. Met glasvezel internet heeft u dezelfde upload en download snelheid, hierdoor kunt u razendsnel downloaden, ook als u met meerdere mensen tegelijk bent.

KPN telefonie

KPN biedt telefonie aan over het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om de traditionele vorm van vaste telefonie af te sluiten.

KPN televisie

KPN biedt interactieve TV en Digitenne.

  • Interactieve TV wordt geleverd via uw internetverbinding en biedt ruim 60 tv-zenders, 10 HD-tv-zenders en 90 radiozenders. De interactieve TV wordt via het kopernetwerk van KPN of, indien beschikbaar, via glasvezel aangeboden.
  • Digitenne biedt de 26 meest populaire tv- en radiozenders en is, onafhankelijk van uw internetverbinding, overal binnen en buiten uw huis beschikbaar. Digitenne is een voordelige tv-oplossing, draadloos, en eenvoudig te installeren.

Alles-in-een

Zowel Interactieve TV en Digitenne zijn beschikbaar in combinatie met internet en vast bellen. Kies het pakkettype van uw keuze: Instap, Standaard of Premium.

Postadres

KPN
Postbus 2547
3500 GM Utrecht

vergelijk internet, alles-in-een