veilig internet

Een antivirusprogramma op de computer of een sofware die het gevaar wel kan tegen houden. Vaak rekenen mensen er op dat ze wel save zitten. Maar hoe veilig ben je werkelijk op internet? En hoe veilig zijn de kinderen?

Op computers staat vaak nogal wat belangrijke informatie: documenten, privéfoto’s, administratie. Gegevens waarvan je niet wilt dat ze beschadigen, of gaan rondslingeren op het internet. En wat als hackers er met wachtwoorden of bankgegevens vandoor gaan? Risico’s waar je je ongetwijfeld bewust van bent. Maar hoe zit het met de bescherming?

Gratis met Ziggo

Ziggo vindt veiligheid een essentiële voorwaarde om te internetten. Daarom kunnen abonnees van Ziggo gratis gebruik maken van Internetbeveiliging Basis, waarmee je één computer beschermt. Je computer wordt hiermee automatisch gecontroleerd op virussen en spyware. Zo dringen er geen ongewenste indringers je computer binnen.

 Bepaal zelf wat je kinderen zien

Daarnaast kunnen Ziggo-abonnees voor slechts € 3,95 per maand vijf computers beschermen met Internetbeveiliging Uitgebreid. Dit pakket is gebaseerd op de F-Secure Internet Security 2013 beschermingstechnologie, dat het ‘Beste uit de Test’ werd bij de Consumentenbond. Met dit enorm brede pakket bescherm je waardevolle foto’s en bestanden, je financiële gegevens en bepaal je met een filter zelf wat je kinderen op internet zien – en wat niet. Wel zo’n prettig gevoel!

 Met Ziggo zit je alijd goed

Dat je bij Ziggo goed zit, werd voor de vierde keer achtereen bevestigd door de technologiekenners van Tweakers.net. Want ook dit jaar werden ze weer verkozen tot Beste internetprovider. Een bekroning die Ziggo stimuleert om te blijven investeren in de beste producten en diensten. WifiSpots, bijvoorbeeld. En de TV App. Zodat Ziggo het verschil voor je blijft maken. Vandaag, en in de toekomst.

internet-pic logo-ziggo