Waarom overstappen naar een andere internetaanbieder ?

Waarom switchen van internetaanbieder?

Omdat het verboden is om stilzwijgend een contract te verlengen is overstappen van aanbieder erg simpel geworden. Na het aflopen van uw contract kan er maandelijks veranderd worden van leverancier. De meeste mensen vergelijken de huidige internetaanbieder met alle anderen om te kijken wat de beste keuze is.

vergelijk internet

Het is niet meer toegestaan om een contract stilzwijgend te verlengen

2009 was een jaar waar de wetgeving is aangepast voor stilzwijgende contractverlening. Als de contractperiode verlopen is kunt u maandelijks overstappen van internetaanbieder en het voordeel van een betere aansluiting en lagere tarieven.

Hoe kunt u besparen op de vaste lasten?

Belangrijk is om u heen te kijken welke internet aanbieders goedkoper en betere kwaliteit kunnen bieden. U kunt namelijk door andere internet aanbieders met elkaar te vergelijken ongeveer € 220 op uw telefonie-, internet- en televisiekosten besparen. Onze overstapservice wordt door de meeste mensen erg simpel bevonden en veranderen van aanbieder is daarom erg eenvoudig.

 Hoe vind u de beste provider?

Door middel van de postcodecheck kunt u de beste prijs-kwaliteitsverhouding en/of de laagste tarieven van alle internet aanbieders vergelijken

internet vergelijken

 Andere vragen over het onderwerp ‘Top 5 alles-in-een’